O tvrtki PIERALISI
Integralna referentna lista
Prerada maslina u ulje!
Ekološka postrojenja u industriji!
Postrojenja u prehrambenoj industriji!
Adresa i telefoni tvrtke
 

Povijest tvrtke


Tvrtka je osnovana 1990.g. čim je stvorena mogućnost realizacije privatne inicijative. Otada do danas uspješno posluje. Tri djelatnika pokrivaju tehničko-komercijalni, servisni i administrativni odjel.

Osnivač i direktor je gospodin Josip Mladinić, diplomirani inženjer strojarstva. U poslovanje je krenuo prvenstveno s namjerom da projektira rashladne i toplinske instalacija, želeći materijalizirati svoje desetogodišnje iskustvo stečeno u razvojno-tehnološkom odjelu nekadašnje tvrtke Termofriz.

Rezultati toga bili su ugovor s tvrtkom "Gavrilović" iz Petrinje o opremanju svih maloprodajnih mjesta u prostorima bivše tvrtke "Dalma" rashladnim i toplinskim uređajima, te hladnjača u Solinu.

Uslijedila je suradnja s brojnim poljoprivrednim zadrugama na području Republike Hrvatske, kao i privatnim uljarima, te je prvobitno planirana djelatnost ubrzo proširena. Naime, osim tehničkih i konzultacijskih usluga zadrugama i uljarama, razvijen je sektor nabavke, isporuke, montaže i servisa, sa ciljem što veće mehanizacije proizvodnih pogona za obradu maslinovog ulja, odnosno instaliranjem cjelovitih uljarskih postrojenja.

Rezultat ovakvog proširenja su usluge konačnog projektiranja, uključujući izradu investicijskih elaborata, te nabavka, montaža i održavanje postrojenja za preradu maslina u maslinovo ulje, te u novije vrijeme postrojenja za ekološku obradu tekućeg otpada u prehrambenoj industriji i industrijskim postrojenjima.
 
 

Djelatnost    Planovi razvoja    Montaža i održavanje